Wie wij zijn

This Time is een damesboetiek. Wij zijn gespecialiseerd op kleur en stijl. Het assortiment bestaat uit vele verschillende soorten kleurrijke en stijlvolle dameskleding om u als nog zelfverzekerdere vrouw de winkel uit te laten lopen!

Onze doelgroep is vrouwen vanaf ongeveer 25 tot 85 jaar. Wij hebben veel kleurrijke kleding en ook leuke bijpassende accessoires, zoals tassen, sjaals, en kettingen. Ook kunt u bij ons terecht voor goede kwaliteit beenmode.  Ons team bestaat onder andere uit gediplomeerde kleur- en imagostylisten. Wij kunnen u dan ook deskundig advies geven over wat u het beste staat. Mocht u hierover meer willen weten kunt u altijd een kleur en stijl analyse bespreken, kijk hiervoor bij het kopje kleur.

Wat wij doen?

Kent u dat gevoel? Een overvolle kledingkast hebben, maar niet weten wat u aan moet trekken, doordat er niets leuk staat of is geschikt voor u? Wij helpen u dan graag om het beste uit uzelf te halen! Ook zorgen wij ervoor dat miskopen tot het verleden behoren.  Samen met u gaan wij kijken hoe u het beste uit uzelf naar boven kunt halen, zodat van onzekerheid geen sprake meer is. Door u te voorzien van eerlijk advies, is ons doel om u voldaan, stralend en zelfverzekerd de winkel te zien verlaten. Wie bij ons de winkel binnen komt zal in een gemoedelijke en informele sfeer lekker kunnen rondsnuffelen, een bakje koffie kunnen drinken of hulp kunnen krijgen bij het vinden van een mooie set of een mooi kledingstuk.

Waar je ons kunt vinden

Onze winkel is gevestigd in de plaats Kapelle, Biezelingsestraat 16. Kapelle is een dorp op Zuid-Beveland in de Nederlandse provincie Zeeland. Wij zitten in het centrum van Kapelle, waar ook nog vele andere winkels gevestigd zijn. Er is gratis parkeergelegenheid op verschillende plekken rondom de winkel.

Ontmoet ons team!

Yvonne Bolding

Yvonne Bolding

Eigenaresse

In oktober 2008 ben ik begonnen met deze prachtige kleurrijke winkel genaamd This Time. Een grote droom die voor mij werkelijkheid werd. Iedere dag ga ik met veel plezier en passie naar de winkel. Ik zeg dan ook vaak: “Ik werk niet, ik doe alleen maar leuke dingen”.
Ik ben verantwoordelijk voor alles wat er in het bedrijf gebeurt. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in kleur en stijl, waardoor ik het beste uit elke klant kan halen met mijn eerlijke en deskundige advies.

Mandy Boogaard- van Heck

Mandy Boogaard- van Heck

Verkoopster en administratief medewerkster

Ik ben Mandy Boogaard- van Heck en kom uit Kapelle. Ik ben de dochter van Yvonne Bolding (de eigenaresse) en werk ontzettend graag bij haar in de winkel. Ik vind het fantastisch om bezig te zijn met kleding en kleur. Heb de opleidingen tot kleur en stijl consulent gevolgd bij ‘Kijk op kleur’ van Jannie Boer. Door deze opleidingen kan ik op deskundige wijze advies geven aan klanten. Het is mijn doel om elke klant zo goed mogelijk te helpen, waardoor ze tevreden en met een grote glimlach de winkel kan verlaten. Ik ben er trots op deel uit te mogen maken van het team bij This Time. In het bijzonder ben ik heel trots op mijn moeder en wat zij allemaal neerzet met haar prachtige winkel.

Wat ik voornamelijk doe in de winkel: administratie, verkopen, de website bijwerken, af en toe meehelpen orderen en natuurlijk de modeshows organiseren en daarin meelopen als model.

Mathilda Blok

Mathilda Blok

Webshop beheer

Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam in de mode-branche. Bij This Time ben ik verantwoordelijk voor het plaatsen van de artikelen op de webshop en val ik zo nu en dan in als verkoopmedewerkster. Dit is bijvoorbeeld bij drukte, ziekte of verlof. Ook ga ik weleens mee op inkoop en help ik bij de jaarlijkse modeshows.

Paula Felius

Paula Felius

Winkel medewerker/Kleur analist

In het verleden heb ik jaren bij een grote bank gewerkt. Na de zoveelste reorganisatie was het tijd voor iets nieuws. De detailhandel heeft mij altijd al getrokken en kleding in het bijzonder.
Samen met de klant zoeken naar een mooie outfit en de klant met een grote glimlach de deur uit zien gaan, dat geeft mij energie.
Yvonne en Mandy ken ik al enige tijd en toen er begin dit jaar een vacature vrij kwam bij This time was de keuze snel gemaakt. En……… daar heb ik geen moment spijt van gehad!
In deze prachtige, kleurrijke winkel voel ik me helemaal op mijn plaats. Omringt door mooie, modieuze kleding voorzie ik de klanten van advies. Mijn kleur – en stijlopleiding komen hierbij goed van pas.
Daarnaast is het werken in een klein, hecht team super gezellig. Tel hierbij op dat de winkel in het mooie Kapelle is gevestigd en het plaatje is compleet. Werken in een dorp is je klanten kennen en een praatje maken. Daardoor kennen de mensen elkaar, wat zorgt voor een gezellige sfeer.
Dit alles zorgt ervoor dat ik elke keer weer met veel plezier werk bij This Time.