Bestelling

 • Hoe wordt mijn bestelling geleverd?
  Alle bestellingen die geplaats worden via de webshop, Facebook of Instagram worden geleverd via PostNL.
 • Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
  Alle bestellingen worden, mits ze zijn betaald, binnen 5 werkdagen verzonden. In hoge uitzondering kan het voorkomen dat uw pakketje vertraging oploopt. In dat geval wordt er telefonisch contact met u opgenomen, of via de mail.
 • Kan ik mijn bestelling wijzigen?
  Wijzigingen kunnen alleen telefonisch in behandeling worden genomen. In enkele gevallen is dit nog mogelijk, mits uw pakketje nog niet is aangeboden bij PostNL.

Nog vragen?

Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? U kunt ons altijd een berichtje sturen via het contactformulier of via onze social media kanalen.

Facebook

Volg ons ook op Facebook!

Bezorging

 • Hoeveel wordt er in rekening gebracht voor de verzending?
  Verzendkosten zijn gratis. De kosten om uw pakketje te retourneren zijn echter voor eigen rekening.
 • Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
  Nadat de bestelling is aangemeld bij PostNL, zult u een e-mail ontvangen met daarin de Track & Trace-code. Hiermee kunt u uw bestelling volgen via de website van PostNL.
 • Kan ik de bestelling op een ander adres laten bezorgen?
  Ja, het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen dan het factuuradres. Tijdens het bestelproces heeft u de optie om een ander verzendadres op te geven.

Retournering

 • Binnen welke tijd kan ik mijn bestelling terugsturen?
  U kunt uw bestelling binnen 10 dagen na de verzending terugsturen. Hierna is dit helaas niet meer mogelijk.
 • Hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?
  Wij storten uw geld terug of ruilen het product wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  1. Stuur een email naar info@thistime.nl met daarin uw bestelnummer en een korte uitleg van de reden van uw retourzending.
  2. Het verzoek moet binnen 10 dagen na verzenddatum worden ingediend.
  3. De artikelen worden in dezelfde toestand teruggestuurd als waarin ze zijn verzonden, in het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal en met alle meegeleverde accessoires, et cetera.
  4. U brengt uw pakketje naar een PostNL punt en verstuurt hem naar This Time damesboetiek, Biezelingsestraat 16, 4421 BM Kapelle. De verzendkosten hiervan zijn voor eigen rekening.

Instagram

Momenteel zijn wij bezig met het opzetten van onze nieuwe social media kanalen. Blijf tot die tijd op de hoogte door onze facebook te volgen!